maart 16, 2016

Peuteropvang De Delta, Assendelft

Op zoek naar een leuke peuteropvang waar kinderen de kans krijgen om zich spelenderwijs te ontwikkelen? Freekids peuteropvang locatie De Delta in Assendelft heeft precies wat u zoekt! Wij hebben namelijk over een speciaal educatief programma waardoor uw kind op een speelse en creatieve manier voorbereid wordt om daar de basisschool te gaan.

Freekids peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Deze type opvang kunt u afnemen op vaste dagdelen in de week. Hier leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden. Freekids peuteropvang is bovendien in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Zo is uw kind al gewend aan de omgeving en is hij of zij tevens beter voorbereid op de overgang van peuteropvang naar de basisschool. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

De Delta is een basisschool in Assendelft. De prachtige opvangruimte zorgt er bovendien voor dat de kinderen alle ruimte hebben om samen te spelen.

Contact

Aanspreekpunt: Annemiek Ossen

06- 50 00 73 07 │ delta@freekids.nl
Beemdgras 5, 1567 MM Assendelft
Landelijk Registratienummer: 562129911

Aanbod De Delta

Maandag t/m vrijdag van 08:30 – 11.30 uur
Dinsdag & donderdag verlengde opvang van 11.30 -14.00 uur
Maximaal 16 kinderen per groep

Geïnteresseerd in Freekids Peuteropvang? U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.
Neem contact op met onze vestiging en/of bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Direct online inschrijven voor peuteropvang de Delta<

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!