maart 16, 2016

Peuteropvang De Delta, Assendelft

De beste voorbereiding op de basisschool! 

Op zoek naar een leuke peuteropvang waar kinderen de kans krijgen om zich spelenderwijs te ontwikkelen? Freekids peuteropvang locatie De Delta in Assendelft heeft precies wat u zoekt! Wij hebben namelijk over een speciaal educatief programma waardoor uw kind op een speelse en creatieve manier voorbereid wordt om daar de basisschool te gaan.

Freekids peuteropvang is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Deze type opvang kunt u afnemen op vaste dagdelen in de week. Hier leren de peuters op een speelse manier sociale vaardigheden. Freekids peuteropvang is bovendien in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Wanneer uw kind 4 jaar is geworden, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Zo is uw kind al gewend aan de omgeving en is hij of zij tevens beter voorbereid op de overgang van peuteropvang naar de basisschool. Bekijk hier op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeenteregeling.

De Delta is een basisschool in Assendelft. De prachtige opvangruimte zorgt er bovendien voor dat de kinderen alle ruimte hebben om samen te spelen.

Contact

Aanspreekpunt: Annemiek Ossen
Clustermanager: Linsey Karte

06- 50 00 73 07 │ delta@freekids.nl
Beemdgras 5, 1567 MM Assendelft

Aanbod en openingstijden

Een groep van maximaal 16 kinderen 2 tot 4 jaar
Maandag tot en met vrijdag van 8.15 uur tot 12.15 uur
Verlengede opvang mogelijk op dinsdag en donderdag tot 13.45 uur

Rapporten en Registratie

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 562129911

Nieuwsgierig geworden?

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!