De Komeet BraillestraatDe Komeet Braillestraat

De Komeet Braillestraat

De leukste peuteropvang in Krommenie. Wilt u uw kind door middel van het spelen met andere kinderen sociale vaardigheden laten ontwikkelen bij een peuteropvang in Krommenie? Het kan bij Freekids Peuteropvang de Komeet Braillestraat! Wij hebben namelijk een interactief en pedagogisch onderbouwd educatief programma waarbij wij uw kind ten eerste helpen ontwikkelen en ten tweede veel laten bewegen.

Onze peuteropvang in Krommenie is gericht op peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. U kunt dit type opvang afnemen op vaste dagdelen in de week van maandag tot donderdag. Wij leren uw peuter tijdens deze uren op een speelse manier sociale vaardigheden door middel van zang, knutselen en veel bewegen. Freekids peuteropvang is bovendien in afstemming met leerkrachten van de basisschool. Zodra uw kind namelijk vier jaar is geworden, dragen wij zorg voor de gedegen overdracht naar de voor uw kind geselecteerde leerkracht.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind? Bekijk op hoeveel kinderopvangtoeslag u recht heeft of dat u valt onder de gemeente regeling.

Peuterspelen Komeet Braillestraat is gevestigd in Krommenie. Een school waar ieder kind zich gerespecteerd en gewaardeerd voelt door het warme pedagogische klimaat. Binnen Peuteropvang de Komeet zijn deze waarden bovendien net zo belangrijk

Aanbod de Komeet Braillestraat

- Een groep van maximaal 15 kinderen 2 tot 4 jaar

- Maandag tot en met donderdag 8.30 uur tot 12.30 uur

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!

Aanspreekpunt: Kristina Kostoska

Registratienummer Landelijk Register (LRKP): 307478907
Inspectierapport GGD

25
Jaar ervaring
130
Professionals
20+
Locaties
Ontmoet onze medewerkers

Waar staan wij voor?

Aan deze kernwaarden kunt u ons houden.

Aandacht

Voor kinderen, ouders, medewerkers en partners.

Samenwerken

Overleggen, luisteren, nieuwsgierig zijn en begrip voor elkaar.

Respect

Respect naar ouders, kinderen en medewerkers.

Ontwikkeling

Ervaren, ontdekken en uitdagingen aangaan.

Verantwoordelijk

Waarborgen van emotionele en fysieke veiligheid.