februari 12, 2016

Kinderopvang Okido, Zaandijk

Bent u op zoek naar een goede, degelijke kinderopvang in Zaandijk? Dan bent u bij Freekids Okido aan het juiste adres. Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij bij Okido namelijk in een huiselijke en warme sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen bovendien de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en vooral heel veel plezier te maken.

Freekids Okido is al jaren gevestigd aan de Lagedijk in Zaandijk. Een hecht team van medewerkers dat bovendien al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt, staat klaar om er voor u en uw kindje een fijne tijd van te maken. Daarnaast heeft Okido een zeer ruime buitenspeelplaats waar de kinderen iedere dag volop van kunnen genieten.

Over Freekids

Freekids staat voor een professionele verzorging en opvoeding van kinderen. Wij streven namelijk naar een uitdagende en veilige omgeving die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. De kinderopvang vindt bovendien plaats in groepsverband en wordt enkel uitgevoerd door competente professionals die vaardig hun vak uitoefenen.

Bekijk de vestiging ook eens van binnen

Contact Okido

Aanspreekpunt: Brenda van Leeuwen

088-1919104okido@freekids.nl
Lagedijk 61, 1544BC Zaandijk
Landelijk Registratienummer: 118387054

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 075-6409223.

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van het rapporten, neemt u dan contact op met de contactpersoon van de vestiging.