februari 12, 2016

Kinderopvang Okido, Zaandijk

Kinderopvang aan de Lagedijk in Zaandijk

Bent u op zoek naar een goede, degelijke kinderopvang in Zaandijk? Dan bent u bij Freekids Okido aan het juiste adres. Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij bij Okido namelijk in een huiselijke en warme sfeer kinderopvang aan. In deze omgeving hebben de kinderen bovendien de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en vooral heel veel plezier te maken.

Freekids Okido is al jaren gevestigd aan de Lagedijk in Zaandijk. Een hecht team van medewerkers dat bovendien al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt, staat klaar om er voor u en uw kindje een fijne tijd van te maken. Daarnaast heeft Okido een zeer ruime buitenspeelplaats waar de kinderen iedere dag volop van kunnen genieten.

Freekids staat voor een professionele verzorging en opvoeding van kinderen. Wij streven namelijk naar een uitdagende en veilige omgeving die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van uw kind. De kinderopvang vindt bovendien plaats in groepsverband en wordt enkel uitgevoerd door competente professionals die vaardig hun vak uitoefenen.

Contact

Clustermanager: Monique van Dam
Assistent leidinggevende: Brenda van Leeuwen, Kim Koeman

075- 622 22 71
okido@freekids.nl
Lagedijk 61, 1544BC Zaandijk

Aanbod en openingstijden

Babygroep 0 tot 2 jaar van maximaal 12 kinderen
Dreumesgroep 1 tot 4 jaar van maximaal 16 kinderen
Peutergroep 3 tot 4 jaar van maximaal 11 kinderen

Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur

Rapporten en Registratie 

Pedagogisch Beleidsplan
Inspectierapport GGD

Registratienummer Landelijk Register (LRKP):118387054

Nieuwsgierig geworden? 

Wij ontmoeten u graag! U kunt hier direct een vrijblijvende rondleiding aanvragen, uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen met de locatie of met de Frontoffice (info@freekids.nl, 075 – 640 92 23).

Kijk alvast bij ons binnen!