april 6, 2016

Locaties Peuteropvang / VVE

Freekids biedt peuterspelen (voorschoolse – en vroegschoolse educatie) aan op de onderstaande locaties in Zaanstad. Bekijk de pagina’s voor meer informatie over de desbtreffende locatie.

 

Peuterspelen De Meander in Assendelft

Freekids peuteropvang De Meander richt zich op peuters van 2 tot 4 jaar, op vaste dagdelen in de week. Peuters leren op een speelse manier sociale vaardigheden. Als uw kind 4 jaar is geworden, wordt er gezorgd voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Meer informatie over peuteropvang De Meander in Assendelft.

peuteropvang de meander

Peuterspelen De Delta in Assendelft

Freekids peuteropvang De Delta is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Freekids De Delta werkt in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Is uw kind 4 jaar geworden? Dan zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Meer informatie over peuteropvang De Delta in Assendelft.

peuteropvang de delta

Peuterspelen Et Buut, Zaandam

Op zoek naar een leuke peuteropvang waar kinderen de kans krijgen om zich spelenderwijs te ontwikkelen? Freekids peuteropvang locatie Et Buut in Zaandam heeft precies wat u zoekt!

Peuterspelen de Lindenboom in Koog aan de Zaan

Sinds februari 2013 werken OBS De Lindenboom en FreeKids samen. Leerlingen worden binnen hun eigen school, op een vertrouwde plek, opgevangen door de medewerkers van FreeKids. Wij bieden op een leuke, verantwoorde en avontuurlijke manier buitenschoolse opvang aan. Meer informatie over Freekids De Lindenboom in Koog aan de Zaan.

Toverboom1

Peuterspelen De Watermolen in Koog aan de Zaan

Peuteropvang De Watermolen is gevestigd naast OBS de Watermolen in Koog aan de Zaan. Peuters leren op speelse wijze meer over sociale vaardigheden. Bij Freekids De Watermolen draait het volledig om u en uw kind. Meer informatie over De Watermolen, Koog aan de Zaan.

krekeltje

Peuterspelen Het Palet in Krommenie

Freekids peuteropvang Het Palet in Krommenie zorgt voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht, als uw kind 4 jaar is geworden. Peuteropvang Het Palet is gevestigd in OBS Het Palet in Krommenie. Ieder kind wordt hier gerespecteerd en gewaardeerd, binnen een warm pedagogisch klimaat. Meer informatie over Peuteropvang Het Palet in Krommenie.

Kwastje1

 

Peuterspelen De Pionier in Wormerveer

Peuteropvang De Pionier is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar, en af te nemen op vaste dagdelen in de week. De Pionier is gevestigd in OBS De Pionier, in het noordelijke deel van Wormerveer. Wij gaan duidelijk mee in de gedachte dat ieder kind welkom is. Meer informatie over Freekids De Pionier in Wormerveer.

pionier

Peuterspelen Kogerveld in Zaandam

Bij Peuteropvang ’t Kogerveld, gevestigd in OBS Kogerveld in Zaandam, is genoeg ruimte om op zoek te gaan naar jouw talenten. Het kind en zijn of haar sterke kanten staat centraal. Meer informatie over Freekids ‘t Kogerveld in Zaandam.

Hooyschuur11

Voorschool Nieuw Amsterdam in Amsterdam

Voor peuters van 2 tot 4 jaar. Dit is de eerste vestiging van Freekids die efficiënt is ingericht met flexibele wanden en veel glas. Zodoende is er altijd voldoende zicht op alle groepsruimtes en ontstaat er een open en lichte sfeer. Meer informatie over Freekids Nieuw Amsterdam in Amsterdam.

mlt_draft_900_900_sinterklaas_bij_nieuw_amsterdam