april 6, 2016

Locaties Peuteropvang / VVE

Freekids biedt peuterspelen (voorschoolse – en vroegschoolse educatie) aan op de onderstaande locaties in Zaanstad. Bekijk de pagina’s voor meer informatie over de desbtreffende locatie.

Peuterspelen De Meander in Assendelft

Freekids peuteropvang De Meander richt zich op peuters van 2 tot 4 jaar, op vaste dagdelen in de week. Peuters leren op een speelse manier sociale vaardigheden. Als uw kind 4 jaar is geworden, wordt er gezorgd voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Meer informatie over peuteropvang De Meander in Assendelft.

Peuterspelen De Delta in Assendelft

Freekids peuteropvang De Delta is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar. Freekids De Delta werkt in afstemming met de leerkrachten van de basisschool. Is uw kind 4 jaar geworden? Dan zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Meer informatie over peuteropvang De Delta in Assendelft.

Peuterspelen Et Buut, Zaandam

Op zoek naar een leuke peuteropvang waar kinderen de kans krijgen om zich spelenderwijs te ontwikkelen? Freekids peuteropvang locatie Et Buut in Zaandam heeft precies wat u zoekt! Meer informatie over Peuterspelen Et Buut. 

Peuterspelen de Lindenboom in Koog aan de Zaan

Sinds februari 2013 werken OBS De Lindenboom en FreeKids samen. Leerlingen worden binnen hun eigen school, op een vertrouwde plek, opgevangen door de medewerkers van FreeKids. Meer informatie over Peuterspelen de Lindenboom in Koog aan de Zaan.

Peuterspelen De Watermolen in Koog aan de Zaan

Peuteropvang De Watermolen is gevestigd naast OBS de Watermolen in Koog aan de Zaan. Peuters leren op speelse wijze meer over sociale vaardigheden. Bij Freekids De Watermolen draait het volledig om u en uw kind. Meer informatie over De Watermolen, Koog aan de Zaan.

Peuterspelen Het Palet in Krommenie

Freekids peuteropvang Het Palet in Krommenie zorgt voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht, als uw kind 4 jaar is geworden. Peuteropvang Het Palet is gevestigd in OBS Het Palet in Krommenie. Ieder kind wordt hier gerespecteerd en gewaardeerd, binnen een warm pedagogisch klimaat. Meer informatie over Peuteropvang Het Palet in Krommenie.

Peuterspelen De Pionier in Wormerveer

Peuteropvang De Pionier is gericht op peuters van 2 tot 4 jaar, en af te nemen op vaste dagdelen in de week. De Pionier is gevestigd in OBS De Pionier, in het noordelijke deel van Wormerveer. Wij gaan duidelijk mee in de gedachte dat ieder kind welkom is. Meer informatie over Freekids De Pionier in Wormerveer.

Peuterspelen Kogerveld in Zaandam

Bij Peuteropvang ’t Kogerveld, gevestigd in OBS Kogerveld in Zaandam, is genoeg ruimte om op zoek te gaan naar jouw talenten. Het kind en zijn of haar sterke kanten staat centraal. Meer informatie over Freekids ‘t Kogerveld in Zaandam.

 

 

 

 

 

 

Peuterspelen De Werf in Zaandijk

Met ingang van 1 maart 2021 gaat Freekids van start met Peuterspelen de Werf voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Bij Freekids Peuterspelen staat samen spelen en ontwikkelingsstimulering centraal. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden en worden er allerlei activiteiten aangeboden ten behoeve van de verschillende ontwikkelingsgebieden van het kind. Dé perfecte voorbereiding op het basisonderwijs! Wanneer uw kind 4 jaar wordt, zorgen wij voor een gedegen overdracht naar de betreffende leerkracht. Deze intensieve samenwerking tussen onderwijs en opvang is onderdeel van IKC-vorming.