december 7, 2015

Kinderopvang

Voor de jongste kinderen van 0-4 jaar bieden wij op diverse locaties in Zaanstad kinderopvang aan.  Ieder kinderdagverblijf bestaat uit meerdere groepen met verschillende leeftijden, zoals een babygroep van 0 tot 1 jaar, een dreumesgroep van 1 tot 3 jaar en een peuterplusgroep van 3 tot 4 jaar. Wij hebben ook verticale groepen van 0 tot 4 jaar. Alle kinderdagverblijven zijn geopend van 7:00 tot 18:30 uur.

Al onze crèche locaties zijn ingericht in een huiselijke sfeer en met een duidelijke pedagogisch visie. De kinderen hebben de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en plezier te maken.

Onze professionals spelen in op ieder leeftijds- en ontwikkelingsniveau. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met elke ontwikkelingsfase. Persoonlijke aandacht voor ieder kind staat bij ons centraal. Onze pedagogisch medewerkers houden de ontwikkeling van uw kind nauwlettend in de gaten. Iedere fase vraagt immers om een specifieke benadering en precies daar ligt de kracht van Freekids.

Op elke kinderdagverblijf locatie zorgen wij voor luiers en (baby)voeding en zijn onze voedingsproducten allemaal gebaseerd op ons beleid voor Gezonde Kinderopvang. Indien een kind voeding nodig heeft voor een dieet of allergie, vragen wij om dit mee te nemen.

Aansluiten bij behoefte ouder en kind 

Freekids wil ouders de mogelijkheid bieden om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind. Er is ten aller tijden oog voor de behoeften van ieder kind, ouders en onze pedagogisch medewerkers.

Halve dag opvang

Op sommige kinderdagverblijven is het mogelijk om (incidenteel) halve dag opvang af te nemen, mits de bezetting op de locatie het toelaat. Aanvragen voor hele dagen gaan voor aanvragen voor halve dagen. Wij adviseren ouders contact op te nemen met onze Frontoffice voor de mogelijkheden per locatie.

Geen ‘uurtje-factuurtje’ 

Het is bij Freekids niet mogelijk om per uur kinderopvang af te nemen. Kwaliteit staat bij ons voorop, waardoor wij de stabiliteit op de groepen zoveel mogelijk willen waarborgen. Daarnaast wordt het verschil tussen het uurtarief en het tarief wat de Belastingdienst vergoed te groot, omdat we de vaste kosten op de uren dat de kinderen niet komen aan de ouders moeten doorberekenen.

Meer informatie of inschrijven?

Bent u geïnteresseerd in kinderopvang van Freekids? Bel gerust voor meer informatie naar 075-6409223 of kom langs op één van onze vestigingen om gelijk de sfeer bij ons te proeven. U kunt uw kind ook direct online inschrijven. Wij ontmoeten u graag in onze crèche!