december 7, 2015

Kinderopvang

Voor de kleintjes van 0-4 jaar bieden wij in een huiselijk sfeer kinderopvang aan. Plezierige en professionele opvang bij u in de buurt van de Zaanstreek en Amsterdam. In de kinderopvang hebben kinderen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, samen te spelen en veel plezier te maken.

Onze professionals spelen in op het leeftijds- en ontwikkelingsniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk om rekening te houden met elke ontwikkelingsfase. Iedere fase vraagt immers om een specifieke benadering en precies daar ligt de kracht van Freekids.

Voordelen kinderopvangbaby

U kunt uw zoon en/of dochter met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij bieden de kinderen tal van mogelijkheden om plezier te maken en met elkaar te spelen. Buiten spelen, sporten, knutselen, lezen of een spelletje spelen behoren tot de mogelijkheden. Uw zoon en/of dochter is bij ons altijd omringd met leeftijdsgenootjes en professionele begeleiding.

Wij vinden het erg belangrijk dat uw kind zich kan ontspannen bij Freekids en zich thuis voelt, maar zich ook vooral veilig voelt. Er wordt gewerkt met vaste medewerkers, waardoor zowel ouder als kind een vertrouwelijke band met ons op kan bouwen. Vanuit een uitdagende en plezierige omgeving wordt er gezorgd voor een huiselijke sfeer op het dagverblijf. Vanuit deze omgeving kunnen de kinderen zich verder ontwikkelen, samen spelen en plezier maken. Bij Freekids is het leuk om te spelen!

De behoefte van het kind

Jonge kinderen gaan nog helemaal op in de beleving van het moment en kennen in principe geen structuur van tijd. Daarom hechten wij veel waarde aan het tegemoet komen in de behoefte van het kind, zodat hij of zij in alle rust de wereld kan ontdekken. Uiteraard binnen een duidelijke structuur wat betreft ritme en regelmaat. De kinderen worden ingedeeld in leeftijdscategorieën, om zo goed in te spelen op het bioritme.

Contact of inschrijven Freekids

Bent u geïnteresseerd in de kinderopvang van Freekids? Bel gerust voor meer informatie naar 088-1919190 of kom langs op één van onze vestigingen. Een betere manier om de huiselijke en plezierige sfeer bij Freekids te proeven is er niet. U kunt uw kind ook direct online inschrijven. Wij begroeten en ontmoeten u graag!