Freekids van start met kinderdagverblijf in Westerkoog!

Freekids start 1 maart 2018 met hele dag opvang in de wijk Westerkoog aan de Molenwerf 1E te Koog aan de Zaan (tegenover basisschool de Watermolen). Naast peuterspelen en buitenschoolse opvang bij de Watermolen, biedt Freekids straks ook voor de jongste kinderen van 0-4 jaar kinderopvang aan van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 18.30 uur.

Freekids is met haar 23-jarig bestaan inmiddels een bekende en fijne organisatie dat streeft naar professionele opvang van hoogwaardige kwaliteit, waarin ten aller tijden oog is voor de behoeften van ieder kind, de ouders en pedagogisch medewerkers. Freekids biedt met kinderdagverblijf de Watermolen de mogelijkheid om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind.

U kunt uw kind(eren) al inschrijven via onze website: www.freekids.nl/inschrijven Voor persoonlijk advies én de overstapmogelijkheden kunt u contact opnemen met onze Frontoffice via: 088-1919190 of u kunt mailen naar info@freekids.nl

Wij begroeten en ontmoeten u graag bij kinderdagverblijf de Watermolen!