maart 1, 2019

Flexibele opvangmogelijkheden

Incidentele opvang

Freekids biedt ouders de mogelijkheid om incidentele opvang af te nemen. Ouders nemen dan geen vast contract af, maar kunnen maximaal 10 keer per jaar een incidentele dag aanvragen. De incidentele opvang wordt vooraf in rekening gebracht.

Extra dagen afnemen

Naast de vaste dagen die ouders afnemen, biedt Freekids hen ook de mogelijkheid om extra dagen af te nemen op de locatie, indien de situatie op de groep dit toelaat. Ouders kunnen gemakkelijk via het ouderportaal een extra dag aanvragen.

Opvang bij calamiteiten

Bij calamiteiten kunnen ouders altijd contact opnemen met onze Frontoffice om opvang voor dezelfde dag aan te vragen. Wij denken altijd met onze klanten mee om een passende oplossing te zoeken.

Ouders die vanwege verlies van werk de kinderopvang willen beëindigen, kunnen nog drie maanden aanspraak maken op de kinderopvangtoeslag. Indien de ouder wenst om de overeenkomst terug te brengen naar 1 dag, geldt een maand opzegtermijn. Het kind kan dan op de opvang blijven en de ouder wordt in de gelegenheid gesteld om zich te oriënteren op ander werk.