Complete Freekids kinderopvang in Intergraal Kind Centrum De Meander

Met ingang van 29 augustus starten wij met een verschillende soorten kinderopvang op OBS de Meander. 29 augustus start onze peuteropvang en buitenschoolse opvang en vervolgens onze kinderopvang op 1 oktober. In de open samenwerking tussen Freekids en De Meander zijn de krachten van verschillende professionals gebundeld waardoor in de lijn van één missie en één visie gewerkt kan worden aan de ontwikkeling van de kinderen. We geloven er sterk in dat een samenwerking met De Meander kan resulteren in een stabiele doorlopende leerlijn voor allerlei verschillende soorten kinderen van 0 tot 12 jaar.

           freekids hp logo         mlt_draft_900_900_Nieuwe_afbeelding

Onze organisatie biedt een veilige en stimulerende omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, te ervaren, te ontdekken en te leren. Freekids wil ouders de mogelijkheid bieden om op een flexibele manier het gezin en het werk te combineren door de juiste opvang te bieden die past bij de wensen van ouder en kind.

  • Voor de jongste kinderen (0-4 jaar) biedt Freekids in een huiselijke sfeer kinderopvang aan op De Meander. Plezier en zelfontwikkeling staat bij ons voorop.
  • Freekids peuteropvang (2-4 jaar) op vaste dagdelen in de week mogelijk op de Meander. Samen delen, spelen en rekening houden met elkaar staat hier centraal. De perfecte opstap naar de basisschool.
  • Na de schooluren staat Freekids buitenschoolse opvang voor u klaar. Gegarandeerd veel lol op Freekids BSO. Vol met inspirerende en uitdagende programma’s.

Bent u nu al enthousiast? Schrijf uw kind(eren) dan hier direct in voor het kinderdagverblijf, de peuteropvang en/of buitenschoolse opvang.