april 13, 2016

BSO Outdoor Center, Koog aan de Zaan

Onze buitenschoolse opvang (BSO) vol inspirerende en uitdagende activiteiten is gericht op schoolkinderen van 4-12 jaar. Voor en na school staan wij voor jullie klaar met een te gek sport, spel en speelprogramma. Bij Freekids BSO ben je op je gemak en kan je heerlijk ontspannen met leeftijdsgenootjes.

Buitenschoolse opvang krijgt bij Freekids Outdoor een hele andere dimensie! De opvanglocatie in en rond het Topsportcentrum op het complex van KZ/Hiltex in Koog aan de Zaan biedt unieke mogelijkheden voor de buitenschoolse opvang. Het centrum bestaat o.a. uit 2 sporthallen, waarvan 1 topsporthal, horeca, fitness, vergader- en onderwijslokalen en een grote hoeveelheid kleedvoorzieningen.

Samen buiten zijn en bewegen is hier een heus feest. Met de prachtige nieuwe velden en faciliteiten kunnen wij u en de kinderen net dat beetje meer bieden. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om binnen even rustig een boekje te lezen, te spelen of even wat te eten en te drinken. De nieuwe horeca gelegenheid en de onderwijslokalen zijn hier meer dan geschikt voor. Onze pedagogische medewerkers, met een grote passie voor sport en spel begeleiden het geheel op een professionele wijze.Contact

Clustermanager: Linsey Karte

06-50 00 73 11 │ outdoor@freekids.nl
Wezelstraat 7E, 1541 LZ Koog aan de Zaan

Wilt u met uw kind eens een kijkje bij ons komen nemen? U bent van harte welkom!
Neem contact op met onze vestiging, bel voor meer informatie met onze Frontoffice via tel: 088- 191 91 90.

Direct online inschrijven voor buitenschoolse opvang Freekids Outdoor <

Rapporten

Heeft u vragen naar aanleiding van de rapporten, dan kunt u contact opnemen met het contactpersoon van deze vestiging. Wij helpen u graag verder!